ONZE BEHANDELINGEN

Wat we doen:
Naast de basis tandheelkundige zorg hebben we de volgende specialisaties

CEREC

 

CEREC is een computergestuurde behandelmethode, die het voor de tandarts mogelijk maakt kronen, bruggen, facings en inlays in één zitting te vervaardigen. Bij de CEREC methode hoeven geen “gewone” afdrukken te worden gemaakt (het zo beruchte “happen”) en ook geen noodrestauraties.

 

Link website

Tanden bleken d.m.v. lasertechniek voor witte tanden of met Philips Zoom in combinatie met thuisbleken

 

• Wittere tanden in 1 uur dankzij de laser
• Voorspelbaar, veilig en duurzaam resultaat.
• Behandelt alle tandverkleuringen: geel, bruin
en als enige zelfs grijs.
• Wij werken al meer dan 15 jaar met de smartbleach behandeling, met de KTP laser, naar volle tevredenheid van de honderden patiënten.

 

En sinds dit jaar ook met Philips Zoom. Een combi van in-office bleken en thuisbleken met prachtige resultaten. Vraag informatie aan via info@tandartspraktijkhavenga.nl

Orthodontie d.m.v. uitneembare doorzichtige bitjes

 

Deze manier van orthodontie biedt u een eenvoudige oplossing om kleine esthetische standcorrecties uit te voeren bij de voortanden door middel van doorzichtige bitjes. Deze worden digitaal vervaardigd op basis van uw wensen en ons behandelvoorstel. Dit voorkomt het gebruik van slotjes. De behandelduur is meestal minder dan een jaar.

 

Sneller gaatjes waarnemen met de nieuwe techniek QLF-D

 

Het ‘QLF-licht’ is een onschuldig blauw licht dat op een speciale frequentie in staat is om afvalproducten van schadelijke bacteriën in de mond waar te nemen. Dit is een maatstaf voor het ontstaan van tandbederf en geeft aanvullende informatie over het niveau van mondhygiëne. Gaatjes worden veel eerder waargenomen dan met de vertrouwde röntgenfoto of het blote oog.

 

Link website

Implantologie

 

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese. In onze praktijk is een implantoloog  werkzaam. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van implantaten. Na het plaatsen maken wij met onze 3D Cerec technologie in één behandeling een kroon op het implantaat. Dit bespaart kosten, tijd, is esthetisch en functioneel onovertrefbaar.

 

Link website