HOE GAAN WIJ TE WERK

U krijgt uw rekening van Infomedics!

Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Infomedics.

 

De nota van de behandeling ontvangt u dan ook van Infomedics. Als het mogelijk is, dan controleert Infomedics voor u of uw zorgverzekeraar (een deel van) uw rekening vergoedt. U ziet een vergoeding altijd terug op uw rekening en betaalt alleen het bedrag dat overblijft. Is er niets vergoed, maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

 

Digitale rekening van Infomedics

Wilt u uw rekening digitaal ontvangen, geef dan uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer door aan de praktijk. U ontvangt van Infomedics informatie om een account aan te maken. Na het uitvoeren van de extra controle (sms-verificatie) kunt u uw rekening downloaden en direct betalen.

Papieren rekening van Infomedics

Wilt u uw rekening per post blijven ontvangen zorg er dan voor dat uw juist adres bij ons bekend is. U ontvangt de papieren rekening op het adres dat bij ons bekend is. U kunt uw rekening herkennen aan de roze envelop.

 

Betalen van uw rekening

U vindt de betaalgegevens op uw rekening. U kunt uw rekening direct betalen via i-deal. Scan hiervoor de QE-code op uw papieren rekening of klik op de betaalknop op digitale rekening.

 

Op tijd betalen
Vergeet niet uw nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Infomedics hanteert is 30 dagen. Heeft u wat meer tijd nodig? op infomedics.nl kunt u gemakkelijk veel zaken rondom uw rekening zelf regelen. U kunt bijvoorbeeld kosteloos uitstel van betaling aanvragen of een verzoek indienen voor betaling in termijnen. Verwacht u een hoge rekening? Lees hierover meer op infomedics.nl/betaalplan

 

Heeft u vragen over uw rekening?

Op infomedics.nl/faq worden de meest gestelde vragen over uw rekening beantwoord. Uiteraard kunt u ook contact met Infomedics opnemen via de servicedesk. Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036 – 20 31 900.

Privacy

Op uw rekening staan (medische) gegevens, daarom is het belangrijk dat Infomedics veilig omgaat met de informatie die ze van ons ontvangen. Indomedics is ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Wilt u hier meer over weten? Het privacybeleid vindt u op de website van Infomedics.

 

Tarievenlijst

 

Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De tarievenlijst geldt vanaf 1 januari 2023.

 

Bovenstaande informatie is ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit; deze is altijd leidend. Tandartspraktijk Havenga is niet aansprakelijk voor fouten in de gegevens of voor schade die het gevolg is van, of samenhangt met het gebruik van de gegevens.