Hamasa-Sangin
Marlies-Hagethorn
Bianca-Voerman
Ayse-Yilmaz
Edith-Veerman
Miranda-Naarding
Wendy-de-Lange

Wie zijn wij

 

Ons team van 17 personen bestaat uit:
– tandartsen
– mondhygiënisten
– preventie assistenten
– assistentes
– praktijkmanager
–  balie assistente

 

Een heel team dus. Dat betekent dat er veel dynamiek is in onze praktijk. We hechten aan persoonlijk contact en open communicatie met elkaar en met onze patiënten. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen met meer dan 30 jaar ervaring, alsmede enthousiaste jonge tandartsen.

Onze filosofie

 

Voorop staat dat wij voor elke patiënt, binnen haar/zijn budget, een gezond en mooi gebit verzorgen en behouden. Wij maken gebruik van de modernste technieken, 3d tandheelkunde, laser, QLF en andere digitale technieken.

 

Preventie staat bij ons hoog in het vaandel. De toekomstige tandheelkunde zal meer gericht zijn op preventie dan op restauratie. We beginnen graag op een zo jong mogelijke leeftijd. Klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan. Naar de tandarts gaan doe je helaas niet altijd voor je lol, dus wij maken het zo prettig* mogelijk voor onze patiënten. Maar tandheelkundige problemen zijn nooit helemaal te voorkomen. Daartoe helpen wij onze patiënten met gedegen maar ook innovatieve tandzorg waarbij esthetiek een belangrijke drijfveer is.

Onze aanpak

 

We houden van ons vak. We vinden het fijn om tandheelkundige problemen op te lossen. Dat betekent dat we soms letterlijk de problematiek bij de wortel aanpakken. Een gedegen diagnose; daar begint het mee. Daarna stellen we in overleg met de patiënt een behandelplan op.

 

Doordat we gebruik maken van de modernste technieken zijn we vaak in staat om ook gecompliceerd tandheelkundig werk binnen een paar uur te realiseren. Een noodvulling of noodbrug is dan niet nodig. U kunt erop wachten; zelfs even een boodschap doen en de restauratie wordt geplaatst.

* prettig: In elke behandelkamer hangt een televisie boven de stoel.
Dat geeft voor iedereen een fijne afleiding. Zeker bij kinderen werkt dit erg goed.